Drepe mennesker pga karikatur-tegninger?

Drepe mennesker pga karikatur-tegninger?

Drepe mennesker pga karikatur-tegninger? Ved å utføre og støtte slike handlinger bekrefter noen visse mennesker ryktene om muslimske terrorister, «islamister» – et begrep som i første omgang ikke har en grunnleggende betydning engang, men bare et negativ ladd ord som sprer hat.

Karikaturtegninger som blir laget, viser bare ansiktet av mennesker som bruker Islams navn til å spre hat, hvis vi blir provoserte av sånne tegninger, bekrefter vi at det er de tegningene som representerer oss. Tegning av en muslim som dreper, en annen som blir fremstilt som homofil, disse tegningene representerer ingen del av Islam, så hvorfor skal vi sette oss oppi det?

http://ipad.dagbladet.no/…/terroris…/ytringsfrihet/37057868/

Hvorfor reagerte ingen da huset til kona til Profeten, bibi Khadija ble gjort om til offentlig toalett i Saudi Arabia? Hva med da graven til moren til Profeten, bibi Amina sin grav ble ødelagt og brent ned? Hva med at det nå er søppelposer rundt graven til bibi Amina? Ingen løftet en finger da, vi må begynne å se hva som virkelig gjelder og ikke gjelder, sette fokus på saker som virkelig har verdi, temaer som kommer faktisk til å få konsekvenser.

Karikaturtegninger blir glemt etter en viss tid, men hellige og betydningsfulle steder som blir ødelagte, kommer til å forbli ødelagte i en lang periode.
Og til alle muslimer, tror dere Profeten hadde bedt oss drepe en kar fordi han lager en tegning av han, eller hadde han ikke brydd seg om det og latt det være opp til Gud?

TENK. Kunnskap er makt.

http://madinaesani.wordpress.com/…/massacre-of-the-holiest…/

DU VIL OGSÅ LIKE

Medlemmers meninger 0 Comments

Mahatma Gandhi

Mahatma Gandhi uttaler seg om Profeten Mohammads(fvmh) karakter i Young India, 1924: ”Jeg ønsket å vite det beste om én, som i dag har den uomstridte innflytelsen på millioner av

Medlemmers meninger 0 Comments

«Hvorfor en mann ikke kan håndhilse med en kvinne»

En britisk mann kom til en Sheikh og spurte: «Hvorfor er det ikke tillatt i Islam for kvinner å håndhilse på en mann?» Sheikhen sa: «Kan du håndhilse på Dronning

Medlemmers meninger 0 Comments

Perle vs valnøtt

Hvis en valnøtt var i din hånd, og alle folk sa det var en perle, så ville det ikke ha nyttet deg. Og hvis en perle var i din hånd,

0 Kommentar

Ingen Kommentarer Enda!

Du kan være første til å kommentere dette innlegget!