Fortapt i Sahara-ørkenen

Fortapt i Sahara-ørkenen

To gutter ble fortapt i Sahara-ørkenen, en ved navnet David og den andre ved navnet Michael .. De var døende av sult og tørste da de plutselig kom over en oase (vannrikt, fruktbart sted i en ørken, der en kan finne forfriskninger), med noe som lignet en emirat med en moské i midten ..

David sa til Michael: «se, la oss late som vi er muslimer, slik at vi får noe mat eller drikke. Jeg kommer til å kalle meg «Mohammed». Michael nektet å forandre navnet hans, og sa: «Mitt navn er Michael, og jeg vil ikke late som å være noe annet enn meg selv, fordi det er jeg ikke … Jeg er kun Michael».

Imamen i moskeen mottok begge godt og spurte om navnene deres, David sa: «Mitt navn er Mohammed», mens Michael sa: «Mitt navn er Michael». Imamen snudde seg til hjelperne av moskeen og sa: «Ta med litt mat og vann for kun Michael».

Så vendte han seg til den andre og sa: «Marhaba Mohammed, Ramadan Kareem»

DU VIL OGSÅ LIKE

Medlemmers meninger 0 Comments

Vet du hvor kort dette livet er?

Hvis du er 90 år gammel – noe som er en lang periode. Av disse 90 årene, sover du 30 år. Da står du igjen med seksti. Tretti av disse

Medlemmers meninger 0 Comments

”Gangstermuslim”

Lovpriset være Gud for at det er mange ungdommer der ute som begynner å reflektere mer om hva hensikten med livet er. De besitter ofte flere ubesvarte spørsmål som de

Medlemmers meninger 0 Comments

ISIS er ikke islam og terrorisme har ingen religion

I går da et ISIS-medlem stoppet bilen ved et kristent par, spurte han dem om de er muslimer eller ikke. Den kristne mannen svarte: «Jeg er muslim.» ISIS-medlemmet sa deretter:

0 Kommentar

Ingen Kommentarer Enda!

Du kan være første til å kommentere dette innlegget!