”Gangstermuslim”

”Gangstermuslim”

Lovpriset være Gud for at det er mange ungdommer der ute som begynner å reflektere mer om hva hensikten med livet er. De besitter ofte flere ubesvarte spørsmål som de har lurt på i hele sitt liv, og søker derfor kunnskap på ulike metoder. Det kan være fra å lese bøker, høre på foredrag eller å søke på nettet.

Hvor ligger utfordringen i denne prosessen? Utfordringen ligger hos en del ungdommer som beklageligvis introduserer sine ”gangster holdninger” til Islam. Denne ”gangster holdningen” innebærer at man er respektløs overfor personer med motstridende religioner og livssyn, på samme tid som man oppfører seg som en illojal samfunnsborger med ekstreme holdninger. Disse holdningene blir dessverre sammensveiset med religionen i den forstand at man ikke lenger ser på sine feil som en form for ukultur, men et uttrykk for religiøsitet.

Islam lærer oss å respektere andre mennesker uavhengig av deres tro. Islam lærer oss toleranse, tålmodighet og ikke minst moral.
Denne fullkomne religionen kom for å mykne våre tunger og hjerter, noe som var eksempelet som profetens holdninger og praksis satte for oss.

Når du finner ut av hvem ditt største forbilde er, så forstår du hvor du står.
Er det Rick Ross, 50cent eller profeten Mohammed (Fvmh)?

DU VIL OGSÅ LIKE

Medlemmers meninger 0 Comments

ISIS er ikke islam og terrorisme har ingen religion

I går da et ISIS-medlem stoppet bilen ved et kristent par, spurte han dem om de er muslimer eller ikke. Den kristne mannen svarte: «Jeg er muslim.» ISIS-medlemmet sa deretter:

Medlemmers meninger 0 Comments

Må lære å frigjøre Islam fra kulturen

Muslimene må lære å akseptere, å gi avkall på deres tradisjonelle oppfattelse av hva Islam er, hvis oppfattelsen ikke er korrekt- også selv om det betyr at de må forandre

Medlemmers meninger 0 Comments

«Hvorfor en mann ikke kan håndhilse med en kvinne»

En britisk mann kom til en Sheikh og spurte: «Hvorfor er det ikke tillatt i Islam for kvinner å håndhilse på en mann?» Sheikhen sa: «Kan du håndhilse på Dronning

0 Kommentar

Ingen Kommentarer Enda!

Du kan være første til å kommentere dette innlegget!