Ikke døm oss ut ifra det vi har på hodet, men i hodet.

Ikke døm oss ut ifra det vi har på hodet, men i hodet.

Frankrikes senat har bestemt at skjønnhetskonkurranser for barn under 16 år skal forbys.

«Det er ekstremt destruktivt for en jente mellom 6 og 12 år å høre moren hennes si at det som er viktig er at hun er vakker. Vi ønsker å si at det som teller, er hva de har i hodene sine», sier Jouanno til New York Times.

Legg merke til: «Vi ønsker å si at det som teller, er hva de har i hodene sine.»
Jeg spør meg selv, så hvorfor tvinger dere muslimske kvinner til å ta av sjalet? Vet dere ikke at de muslimske kvinnene har den samme tankegangen som dere? De dekker seg til, blant annet for å bli vurdert ut ifra deres indre og ikke deres utseende. Det er like destruktivt for dem!

Men lar dere dem praktisere det de ønsker? Nei. For idag, i Frankrike er det under visse omstendigheter er ikke tillatt å bruke hijab. Er det dette man kaller demokrati?
Dere vedtar lov om at muslimske kvinner ikke kan dekke seg til, selv om dere selv står for at det er det indre som teller, det inni hodet vårt. Ved å forby hijab hinter dere indirekte til at det er utseende som teller, og ikke det indre. Er dere dobbeltmoralske eller bare veldig uvitende?

Jeg våger å uttale meg på vegne av alle mine søstre med hijab; ikke døm oss ut ifra det vi har på hodet, men i hodet.

http://m.kjendis.no/…/skjonnhet/skjon…/missekaring/29366422/

DU VIL OGSÅ LIKE

Medlemmers meninger 0 Comments

Druer og vann

Historien om Behlool og Haron Al Rashid. Haron sa en gang til Behlool at druer og vann ikke skader kroppen, så hvorfor skal vin som er laget av disse to

Medlemmers meninger 0 Comments

Pappa, kan jeg få låne 100 kroner av deg?

En mann kom sent hjem fra jobb, trøtt og irritabel. Ved døren ventet hans 5 år gamle sønn. Sønn: ”Pappa, kan jeg spørre deg om noe?” Far: ”Selvfølgelig. Hva lurer

Medlemmers meninger 0 Comments

Trippel filter test

I antikkens Hellas var Sokrates kjent for å sette kunnskap høyt. En dag traff en bekjent den store filosofen og sa: «Vet du hva jeg nettopp hørte om din venn?»

0 Kommentar

Ingen Kommentarer Enda!

Du kan være første til å kommentere dette innlegget!