Ikke døm oss ut ifra det vi har på hodet, men i hodet.

Ikke døm oss ut ifra det vi har på hodet, men i hodet.

Frankrikes senat har bestemt at skjønnhetskonkurranser for barn under 16 år skal forbys.

«Det er ekstremt destruktivt for en jente mellom 6 og 12 år å høre moren hennes si at det som er viktig er at hun er vakker. Vi ønsker å si at det som teller, er hva de har i hodene sine», sier Jouanno til New York Times.

Legg merke til: «Vi ønsker å si at det som teller, er hva de har i hodene sine.»
Jeg spør meg selv, så hvorfor tvinger dere muslimske kvinner til å ta av sjalet? Vet dere ikke at de muslimske kvinnene har den samme tankegangen som dere? De dekker seg til, blant annet for å bli vurdert ut ifra deres indre og ikke deres utseende. Det er like destruktivt for dem!

Men lar dere dem praktisere det de ønsker? Nei. For idag, i Frankrike er det under visse omstendigheter er ikke tillatt å bruke hijab. Er det dette man kaller demokrati?
Dere vedtar lov om at muslimske kvinner ikke kan dekke seg til, selv om dere selv står for at det er det indre som teller, det inni hodet vårt. Ved å forby hijab hinter dere indirekte til at det er utseende som teller, og ikke det indre. Er dere dobbeltmoralske eller bare veldig uvitende?

Jeg våger å uttale meg på vegne av alle mine søstre med hijab; ikke døm oss ut ifra det vi har på hodet, men i hodet.

http://m.kjendis.no/…/skjonnhet/skjon…/missekaring/29366422/

DU VIL OGSÅ LIKE

Medlemmers meninger 0 Comments

ISIS er ikke islam og terrorisme har ingen religion

I går da et ISIS-medlem stoppet bilen ved et kristent par, spurte han dem om de er muslimer eller ikke. Den kristne mannen svarte: «Jeg er muslim.» ISIS-medlemmet sa deretter:

Medlemmers meninger 0 Comments

To barn løper

To barn løper. Den ene fordi skolen er slutt, den andre for å ikke bli skutt. To barn smiler. Den ene for at matteprøven gikk lett, den andre fordi han

Medlemmers meninger 0 Comments

Trippel filter test

I antikkens Hellas var Sokrates kjent for å sette kunnskap høyt. En dag traff en bekjent den store filosofen og sa: «Vet du hva jeg nettopp hørte om din venn?»

0 Kommentar

Ingen Kommentarer Enda!

Du kan være første til å kommentere dette innlegget!