Ikke skyld på Islam, men derimot muslimen

Ikke skyld på Islam, men derimot muslimen

Max Hermansen, initiativtaker for Pegida demonstrasjonen, uttaler seg svært merkelig. Han påstår at statistisk sett så er det muslimer som står for mesteparten av kriminaliteten og voldtektene i Norge. Jeg er usikker på om jeg skal flire eller gråte av denne absurde påstanden som ikke bare bærer.

La oss anta at en person med muslimsk bakgrunn stjeler, voldtar, utfører vold og selger hasj for den saksskyld. Er det da Islam som en religion eller enkeltindividet som bør stilles ansvarlig for dette? Når var det Islam lærte menneske å stjele, voldta, utføre vold og selge hasj?

En kniv kan brukes til å skjære frukt eller skade et menneske. Dersom man antar at sistnevnte er tilfelle, hvem legger man skylden på, kniven eller det frivillige mennesket?

I dagens kunnskapssamfunn, så er en så omfattende ignoranse et resultat av et aktivt valg om å være ignorant, og hvor det å svare med samme mynt er å senke en selv til deres nivå. Ignoranse bør svares med kunnskap, og intoleranse bør svares med toleranse.

Max Hermansen og hans likesinnede er et klart eksempel på hva ignoranse, fremmedfrykt og intoleranse kan føre til.

DU VIL OGSÅ LIKE

Medlemmers meninger 0 Comments

Mahatma Gandhi

Mahatma Gandhi uttaler seg om Profeten Mohammads(fvmh) karakter i Young India, 1924: ”Jeg ønsket å vite det beste om én, som i dag har den uomstridte innflytelsen på millioner av

Medlemmers meninger 0 Comments

Historien om dadler

En dame kom en dag til Profeten Muhammed (fvmh&hf). Hun bragte med seg sin sønn og var frustrert over at han spiste så mye dadler. Hun sa følgende til Profeten

Medlemmers meninger 0 Comments

Trippel filter test

I antikkens Hellas var Sokrates kjent for å sette kunnskap høyt. En dag traff en bekjent den store filosofen og sa: «Vet du hva jeg nettopp hørte om din venn?»

0 Kommentar

Ingen Kommentarer Enda!

Du kan være første til å kommentere dette innlegget!