Ikke skyld på Islam, men derimot muslimen

Ikke skyld på Islam, men derimot muslimen

Max Hermansen, initiativtaker for Pegida demonstrasjonen, uttaler seg svært merkelig. Han påstår at statistisk sett så er det muslimer som står for mesteparten av kriminaliteten og voldtektene i Norge. Jeg er usikker på om jeg skal flire eller gråte av denne absurde påstanden som ikke bare bærer.

La oss anta at en person med muslimsk bakgrunn stjeler, voldtar, utfører vold og selger hasj for den saksskyld. Er det da Islam som en religion eller enkeltindividet som bør stilles ansvarlig for dette? Når var det Islam lærte menneske å stjele, voldta, utføre vold og selge hasj?

En kniv kan brukes til å skjære frukt eller skade et menneske. Dersom man antar at sistnevnte er tilfelle, hvem legger man skylden på, kniven eller det frivillige mennesket?

I dagens kunnskapssamfunn, så er en så omfattende ignoranse et resultat av et aktivt valg om å være ignorant, og hvor det å svare med samme mynt er å senke en selv til deres nivå. Ignoranse bør svares med kunnskap, og intoleranse bør svares med toleranse.

Max Hermansen og hans likesinnede er et klart eksempel på hva ignoranse, fremmedfrykt og intoleranse kan føre til.

DU VIL OGSÅ LIKE

Medlemmers meninger 0 Comments

ISIS er ikke islam og terrorisme har ingen religion

I går da et ISIS-medlem stoppet bilen ved et kristent par, spurte han dem om de er muslimer eller ikke. Den kristne mannen svarte: «Jeg er muslim.» ISIS-medlemmet sa deretter:

Medlemmers meninger 0 Comments

Perle vs valnøtt

Hvis en valnøtt var i din hånd, og alle folk sa det var en perle, så ville det ikke ha nyttet deg. Og hvis en perle var i din hånd,

Medlemmers meninger 0 Comments

To barn løper

To barn løper. Den ene fordi skolen er slutt, den andre for å ikke bli skutt. To barn smiler. Den ene for at matteprøven gikk lett, den andre fordi han

0 Kommentar

Ingen Kommentarer Enda!

Du kan være første til å kommentere dette innlegget!