Må lære å frigjøre Islam fra kulturen

Må lære å frigjøre Islam fra kulturen

Muslimene må lære å akseptere, å gi avkall på deres tradisjonelle oppfattelse av hva Islam er, hvis oppfattelsen ikke er korrekt- også selv om det betyr at de må forandre sin egen kultur.

De må lære å frigjøre Islam fra kulturen, og være rede til å velge det ene fremfor det andre, hvis det er et motsetningsforhold.

Kun på denne måten kan Islam gå inn i den nye tiden. Islam er et filter som lar det gode og rene gå igjennom, men holder urenheter og det dårlige tilbake.
De første muslimene var ikke redde for å gi avkall på deler av sin kultur som ikke stemte overens med Islam, og det skulle heller ikke vi være.

Vi er nødt til å utvikle oss sammen med tiden vi lever vi, så lenge det ikke motstrider.

«Kultur skaper ikke mennesker, mennesker skaper kultur»

DU VIL OGSÅ LIKE

Medlemmers meninger 0 Comments

Er det utseende som teller?

Ser vi en person med langt skjegg, så sier vi automatisk han er religiøs. Ser vi en person uten skjegg, så er han i hvert fall ikke religiøs. Ser vi

Medlemmers meninger 0 Comments

”Gangstermuslim”

Lovpriset være Gud for at det er mange ungdommer der ute som begynner å reflektere mer om hva hensikten med livet er. De besitter ofte flere ubesvarte spørsmål som de

Medlemmers meninger 0 Comments

«Hvorfor dekker deres kvinner seg selv?»

En fyr spurte en gang en muslim «hvorfor dekker deres kvinner seg?» Den muslimske mannen bare smilte og trakk frem to stykker av godteri fra lommen. En forseglet og u-forseglet.

0 Kommentar

Ingen Kommentarer Enda!

Du kan være første til å kommentere dette innlegget!