Må lære å frigjøre Islam fra kulturen

Må lære å frigjøre Islam fra kulturen

Muslimene må lære å akseptere, å gi avkall på deres tradisjonelle oppfattelse av hva Islam er, hvis oppfattelsen ikke er korrekt- også selv om det betyr at de må forandre sin egen kultur.

De må lære å frigjøre Islam fra kulturen, og være rede til å velge det ene fremfor det andre, hvis det er et motsetningsforhold.

Kun på denne måten kan Islam gå inn i den nye tiden. Islam er et filter som lar det gode og rene gå igjennom, men holder urenheter og det dårlige tilbake.
De første muslimene var ikke redde for å gi avkall på deler av sin kultur som ikke stemte overens med Islam, og det skulle heller ikke vi være.

Vi er nødt til å utvikle oss sammen med tiden vi lever vi, så lenge det ikke motstrider.

«Kultur skaper ikke mennesker, mennesker skaper kultur»

DU VIL OGSÅ LIKE

Medlemmers meninger 0 Comments

Terrorisme og Islam

Jeg likte svaret av en muslimsk lærd da han ble spurt om terrorisme og Islam: Han sa: Hvem startet første verdenskrig? Muslimer? Hvem startet andre verdenskrig? Muslimer? Hvem drepte om

Medlemmers meninger 0 Comments

Drepe mennesker pga karikatur-tegninger?

Drepe mennesker pga karikatur-tegninger? Ved å utføre og støtte slike handlinger bekrefter noen visse mennesker ryktene om muslimske terrorister, «islamister» – et begrep som i første omgang ikke har en

Medlemmers meninger 0 Comments

ISIS er ikke islam og terrorisme har ingen religion

I går da et ISIS-medlem stoppet bilen ved et kristent par, spurte han dem om de er muslimer eller ikke. Den kristne mannen svarte: «Jeg er muslim.» ISIS-medlemmet sa deretter:

0 Kommentar

Ingen Kommentarer Enda!

Du kan være første til å kommentere dette innlegget!