Perle vs valnøtt

Perle vs valnøtt

Hvis en valnøtt var i din hånd, og alle folk sa det var en perle, så ville det ikke ha nyttet deg. Og hvis en perle var i din hånd, og alle folk sa det var en valnøtt, ville det ikke ha skadet deg i og med at du vet at det er en perle! (Hadith)

Husk at andres meninger om deg ikke skal få bestemme hvem du er. Vær den personen som tilfredsstiller Gud, selv om hele verden ikke ser verdien din. Sannheten i sjelen vår ødelegges ikke av hatere, og forbedres ikke av rosere. Vi kommer til å møte en Gud som vet hva øynene ser og hva hjertene skjuler.

DU VIL OGSÅ LIKE

Medlemmers meninger 0 Comments

Ikke skyld på Islam, men derimot muslimen

Max Hermansen, initiativtaker for Pegida demonstrasjonen, uttaler seg svært merkelig. Han påstår at statistisk sett så er det muslimer som står for mesteparten av kriminaliteten og voldtektene i Norge. Jeg

Medlemmers meninger 0 Comments

Trippel filter test

I antikkens Hellas var Sokrates kjent for å sette kunnskap høyt. En dag traff en bekjent den store filosofen og sa: «Vet du hva jeg nettopp hørte om din venn?»

Medlemmers meninger 0 Comments

Historien om dadler

En dame kom en dag til Profeten Muhammed (fvmh&hf). Hun bragte med seg sin sønn og var frustrert over at han spiste så mye dadler. Hun sa følgende til Profeten

0 Kommentar

Ingen Kommentarer Enda!

Du kan være første til å kommentere dette innlegget!