Perle vs valnøtt

Perle vs valnøtt

Hvis en valnøtt var i din hånd, og alle folk sa det var en perle, så ville det ikke ha nyttet deg. Og hvis en perle var i din hånd, og alle folk sa det var en valnøtt, ville det ikke ha skadet deg i og med at du vet at det er en perle! (Hadith)

Husk at andres meninger om deg ikke skal få bestemme hvem du er. Vær den personen som tilfredsstiller Gud, selv om hele verden ikke ser verdien din. Sannheten i sjelen vår ødelegges ikke av hatere, og forbedres ikke av rosere. Vi kommer til å møte en Gud som vet hva øynene ser og hva hjertene skjuler.

DU VIL OGSÅ LIKE

Medlemmers meninger 0 Comments

Trippel filter test

I antikkens Hellas var Sokrates kjent for å sette kunnskap høyt. En dag traff en bekjent den store filosofen og sa: «Vet du hva jeg nettopp hørte om din venn?»

Medlemmers meninger 0 Comments

Er det utseende som teller?

Ser vi en person med langt skjegg, så sier vi automatisk han er religiøs. Ser vi en person uten skjegg, så er han i hvert fall ikke religiøs. Ser vi

Medlemmers meninger 0 Comments

Terrorisme og Islam

Jeg likte svaret av en muslimsk lærd da han ble spurt om terrorisme og Islam: Han sa: Hvem startet første verdenskrig? Muslimer? Hvem startet andre verdenskrig? Muslimer? Hvem drepte om

0 Kommentar

Ingen Kommentarer Enda!

Du kan være første til å kommentere dette innlegget!