Pressemelding: Terroren i Paris og Beirut

Pressemelding: Terroren i Paris og Beirut

ILM – Islams Lære & Metode tar sterk avstand fra terrorhandlingene som fant sted i Paris i går kveld (13.11.15). ILM fordømmer på det sterkeste terroristenes brutale handlinger som så langt har ført til at 129 uskyldige mennesker har mistet livet, og flere hundre er kritisk skadde.

I tillegg fordømmer vi, og tar sterk avstand fra, terrorhandlingene som ble gjennomført i Libanon i forgårs (12.11.15) hvor 43 uskyldige mennesker ble drept, deriblant en norsk statsborger, og over 200 ble skadd. 

ILMs solidaritet og medfølelse er med terrorofrene, deres familier og pårørende i denne vanskelige tiden de nå gjennomgår. Våre tanker og bønner er med dem.

Det er nå viktigere enn noensinne at vi som samfunn står samlet og ikke lar terroristenes enkelthandlinger skremme oss til stillhet eller å skape frykt blant oss. Vi må stå sammen om de verdiene vi alle deler; kjærlighet, solidaritet og medmenneskelighet.

Da statsminister Erna Solberg tidligere i dag under Regjeringens pressekonferanse fikk spørsmål om disse terrorhandlingene kan skape større mistro mot islam, påpekte hun at det er viktig at vi ikke polariserer, og skjærer alle over en kam. Hun sa at disse radikale, ekstreme terroristene ikke er et eksempel på alle medlemmer av en religion, på samme måte som radikale, ekstreme kristne ikke representerer alle kristne.

Terror har ingen religion. Majoriteten av muslimer fordømmer på det sterkeste IS og deres sympatisører. Tilsvarende gjør ILM.

 

Editor review

Summary

ILM tar sterk avstand fra terrorhandlingene som fant sted i Paris i går kveld (13.11.15), og i Beirut i forgårs (12.11.15). ILM fordømmer på det sterkeste terroristenes brutale handlinger som har ført til at opp mot hundre uskyldige menneskeliv har gått tapt i løpet av de siste dagene.

DU VIL OGSÅ LIKE

Kronikker 0 Comments

Kun en illusjon

Kun en illusjon 14.04.13 Muslimer i dag står ovenfor veldig mange fristelser og utfordringer her i vesten. Fra sekundet vi trer ut av hjemmet vårt opplever vi at samfunnet påtvinger

Kronikker 0 Comments

Sjeik Google

Original artikkel: http://www.dagbladet.no/2014/10/18/kultur/meninger/kronikk/radikalisering/internett/35777763/ 18.10.14 Muslimske ungdommer er som alle andre ungdommer – de er på sosiale medier. Norske imamer må sette seg bak PC-skjermen for å komme i kontakt med

Kronikker 0 Comments

Svar til de frafalne: «En bokstavtro tolkning som likner radikale ekstremister»

Aftenposten har denne måneden flere artikler i serien om de frafalne. Blant dem finner vi Mohammed Rah (les hans kronikk her). Som konvertitt, oppfatter jeg hans argumenter mot Islam som

0 Kommentar

Ingen Kommentarer Enda!

Du kan være første til å kommentere dette innlegget!