Støtt oss via Vipps

vipps

 

 

Det har aldri vært enklere å støtte oss økonomisk!

De som kjenner til ILM vet at vi er en organisasjon som baserer seg kun på frivillig arbeid. Ingen av våre styremedlemmer eller aktive medlemmer får betalt for jobben de gjør, og alle våre arrangementer er gratis.

 

 

 

 

 

  • Kurs i arabisk og islamske emner er kostandsfrie å delta på.
  • Temakvelder, eid-arrangementer, guttekvelder og jentesamlinger der god mat og drikke alltid blir servert (med unntak av i Ramadan selvsagt) er kostnadsfrie å delta på.
  • Selv våre hytteturer, der transport, overnatting, mat, drikke og aktiviteter er inkludert, er kostnadsfrie å delta på.

oss

 

For at vi skal kunne være i stand til å fortsette dette arbeidet er vi avhengig av økonomisk støtte, og nå kan du enkelt «vippse» oss donasjoner. Vi har opprettet tre vipps-kontoer, og den vi tar imot donasjoner på heter «Donasjoner/sadaqah».

 

.. Og husk

charity__600x316

 

 

DU VIL OGSÅ LIKE

Slider 0 Comments

Se bilder fra El Clásico-kveld

Lørdag 2. apil ble storkampen mellom Real Madrid og Barcelona vist på storskjerm hos ILM. Se bilder fra arrangementet her.

Slider 0 Comments

Vintersesongen igang

Årets sesong i 4. divisjon endte med en 5. plass for ILM Allstar. Vintersesongen er nå i gang, og vi satser på opprykk. Åpne treninger hver søndag. Kontakt Jafar Saleem (tlf.

0 Kommentar

Ingen Kommentarer Enda!

Du kan være første til å kommentere dette innlegget!